INDRET, GRUP IMMOBILIARI va començar la seva activitat l’ any 1973 i des de llavors ha estat present al mercat immobiliari, centrant principalment la seva activitat en construccions d’ ús residencial i oficines, bàsicament a la ciutat de Barcelona.

El nostre objectiu ha estat oferir un nivell de construcció adequat en quant a qualitat i preu, mantenint una relació òptima i particularitzada amb els nostes clients.

Igualment, ens proposem de no descuidar en cap cas l’ adequació a l’ entorn dels nostres edificis, participant d’ aquesta forma en la dotació d’ un major dinamisme de la nostra ciutat, de manera que sigui cada vegada més agradable de viure o traballar-hi. Prova d’ això ho trobaràn a la nostra seu social, una masia al centre del barri de Sarrià totalment rehabilitada i recuperada.

El nostre jove equip de professionals han lograt crear uns espais que s’ identifiquen plenament amb la il.lusió i ideal de futur de moltes famílies. En aquestes pàgines podràn apreciar algunes de les obres executades pel nostre grup.

Donada la serietat i prestigi del nostre grup, estem tenint un gran èxit en la modalitat de execució d’obra conjunta amb el propietari del solar, ja que tant a nivell documental com de garanties hem arribat a un grau de perfecció important. El sistema permet als propietaris de terrenys valorar al màxim les seves possibilitats econòmiques en la seva col.locació al mercat.

En resum, les paraules que millor poden definir el nostre grup entenem que poden ser “serietat” i “il.lusió”. Totes les operacions son avalades bancariament.